Mirë se vini në Gurmania Channel
Mirë se vini në Gurmania Channel
Recetat tona ju mirëpresin
Recetat tona ju mirëpresin

MËNGJES

Kifle me fruta të thata

Video e plotë e emisionit ‘Brumi’  

Poched Egg nga emisionit Fit Food

Video e sotme e emisionit ‘Fit Food’  

DREKË

Lazanja me spinaq për adhuruesit e pastave

Video e plotë e emisionit “LaPasta”  

Krah pule & Violet Delight

Video e plotë e emisionit ‘Gastro’

Tortellini të mbushura me djathë

Video e plotë e emisionit La Pasta  

DARKË

File pule me asparagus – Zhuzuf Kitchen

Video e plotë e emisionit  

Pasta me ramstek

Video e plotë   

NUTRIPEDIA

Fakte interesante rreth kulinarisë

Si ta fërgoni mishin por që të mbetet shijshëm?

S’ka më lehtë, vetëm ndiqni këto udhëzime! Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që nga copa shumë e mirë […]

Si t’i sterilizohen kavanozët dhe kapakët: Teknika të gjysheve tona, por edhe teknika të reja

Turshia më e mirë është ajo e cila qëndron – lëngjet, xhemët, kompostot, por edhe ajvari duhet të jenë të […]

Kuzhinierët tonë

Çelësi jonë drejt suksesit
Edi Kastrati

Edi Kastrati

Moderator/Kuzhinier
Arian Perona

Arian Perona

Chef Mysafir
Miklovan Zeqo

Miklovan Zeqo

Chef Mysafir
Rufat Shabani

Rufat Shabani

Chef Mysafir
Mandi Berisha

Mandi Berisha

Chef Mysafir
Shemi Gashi

Shemi Gashi

Chef Mysafir
Arian Lushta

Arian Lushta

Chef Mysafir
Durim Gashi

Durim Gashi

Chef Mysafir
Fation Shkoza

Fation Shkoza

Chef Mysafir